RENDEZVÉNY ESZKÖZ BÉRLÉS

PLEXI PULPITUS, PARAVÁN, PLEXI DJ PULT, KÖNYÖKLŐ, TÁBLAASZTAL BÉRLÉS

Az elmúlt évek rendezvénykivitelezései során rengeteg olyan újításra, eszköz beszerzésre került sor a cégünk életében, amelyek bérbeadását azóta önálló tevékénységként is űzzük. Az eszközök beszerzése, legyártása során a minőség, nem a mennyiség volt a fő szempont. Ezek az eszközök jellemzően kis tételben bérelhetőek cégünktől, viszont kifogástalan minőségben. Promóciók, kiállítások, üzlet megnyitókra ajánljuk őket elsősorban.

 

Plexi pulpitus bérlés

Béreljen egyedi, exkluzív megjelenésű szószéket rendezvénye lebonyolításához.

A plexi pulpitus eleje logozható.

A legtöbb plexi pulpitusra nem lehet ragasztani, mert a ragasztó károsítja, megmarja a plexi felületét. Erre kínálunk megoldást egy cserélhető logó tartóval, amely szintén plexi, de kisebb felület, így nem az egész felületet teszi tönkre a ragasztó, hanem csak a logótartót. 

 

Plexi pulpitus megrendeléséhez vagy ajánlatkéréshez hívd kollégánkat a 0630 268 0379 - es telefonszámon vagy töltsd ki az ajánlatkérő űrlapot.

 

gallery/img_1622

Világító Plexi DJ pult, plexi pult bérlés

Béreljen egyedi, exkluzív minőségű plexi asztalt. 

Dobja fel rendezvényét egyedi, világító DJ pulttal ahelyett, hogy egy konténeren vagy asztalterítőn lógnának le a kábelek a DJ pultról.

Mérete 2m x 1m. Így kiállításokra, bemutatókra is tökéletesen használható.

DJ pult előzetes egyeztetés után logozható. 

 

Plexi DJ put asztal megrendeléséhez vagy ajánlatkéréshez hívd kollégánkat a 0630 268 0379 - es telefonszámon vagy töltsd ki az ajánlatkérő űrlapot.

plexi dj pult bérlés
gallery/plexi dj pult_bemutato

Paraván bérlés

Bérelhető paravánjaink 1,25cm széles és 1,5-2,5m között állítható magasságúak.

Két paraván összesorolható egy 1,8m hosszúságú rúddal, így könnyedén eltakarhatóak azok a részek, amelyeket nem szeretnénk megmutatni a vendégek számára. 

Összesen 91m-nyi hosszúságot tudunk elrejteni a paravánokkal.

A paravánok kiállításokhoz is tökéletesen megfelelnek. Erre a célra egy speciális homok színű vászon anyagot varrattunk le, amely semleges színével tökéletesen passzol képek, festmények kiállításához. Ezesetben a paravánokhoz gyártottunk olyan kampókat, amelyek a kép rögzítéséhez egy zsinór segítségével megfelelnek.  

 

Paraván megrendeléséhez vagy ajánlatkéréshez hívd kollégánkat a 0630 268 0379 - es telefonszámon vagy töltsd ki az ajánlatkérő űrlapot.

gallery/img_1625
gallery/_22i3420

Könyöklő, táblaasztal bérlés

Fekete színű spandex huzattal készült könyöklők és táblaasztalok bérelhetőek exkluzív bemutatókra, promóciókra, üzletmegnyitókra. 

Kis darabszámban, elsősorban más termékek együttes bérbeadása során foglalkozunk ezzel a rendezvényeszközzel. 

 

Könyöklő vagy táblaasztal asztal megrendeléséhez vagy ajánlatkéréshez hívd kollégánkat a 0630 268 0379 - es telefonszámon vagy töltsd ki az ajánlatkérő űrlapot.

gallery/27994538_1733814756640470_1417428316_n