RENDEZVÉNY HANGOSÍTÁS, HANGOSÍTÁS BÉRLÉS, BÉRELHETŐ HANGTECHNIKA

Hangosítás bérlés akusztikai tervezéssel

Specialitásunk a LEHETETLEN AKUSZTIKAI KÖRNYEZETEK korszerű technológiát használó mérnöki, tervezett megoldása. 

Amikor fontos a beszéd érthetőség és fontos a hangnyomás teljes lehallgatási területen történő legjobb elosztása, akkor jövünk mi és megoldjuk a helyzetet.

Milyen rendezvényeken, milyen helyszíneken jelenthet ez sokkal jobb megoldást, mint a hagyományos hangosítás alkalmazása?

  • konferencia esetén, ahol cél a jó beszédérthetőség az első és utolsó sorban is

  • templomokban, csarnokokban, nagy térben tartott rendezvények esetén

  • akusztikus koncertek esetén

Biztosan felmerül a kérdés, hogy mennyivel drágább ez, mint egy hagyományos hangosítás kivitelezése, bérlése. Valójában szinte azonos áron van, persze azt nem tudjuk mondani, hogy az árak azonosok a "catering cég" által hozott 1 darab hangfallal, amit kiteszünk az asztal szélére és beledugjuk a mikrofont megoldással és majd szól valahogy, de a minőségnek és hozzáértésnek természetesen ára van, annál pedig sokkal olcsóbban vállaljuk a rendezvény hangosítást. Nem kell 20 év tapasztalát megfizetni egy-egy rendezvény alkalmával, cserébe ezt kapja minden megrendelőnk. 

 

És akkor lássuk, hogyan is néz ez ki elméletben és gyakorlatban:

Az elmélet, azaz az akusztikai tervezés:

Hangosítás bérlés Nexo Geo M6 bérlés
akusztikai tervezés

Az akusztikai tervezés során egy számítógépes programban megadjuk a terem méreteit és egyéb jellemzőit a hangfalak elhelyezkedését és ez megadja, hogy hogyan kell beállítani a hangfalakat a tökéletes hangzás érdekében, illetve megmutatja, hogy ezáltal milyen hang sugárzást tud nyújtani. A piros a jó érték, a kék a rossz, esetünkben ez a színpadi területet mutatja, ami egyébként is monitor hangfalakkal van ellátva és oda a PA hangfalak alapesetben nem szólnak.

Emiatt is kiemelten fontos a rendezvények előtt a helyszín bejárás, felmérés. 

 

És a megvalósítás:

Rendezvényed hangosításának megrendeléséhez vagy ajánlatkéréshez hívd kollégánkat a 0670 450 6640 -es telefonszámon vagy töltsd ki az űrlapot és mi hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot!