RENDEZVÉNYTECHNIKA 

ÁRAJÁNLATKÉRÉS

Kedves Látogató! Kérlek a minél hatékonyabb és gyorsabb ajánlatadáshoz töltsd ki az ajánlatkérő űrlapot. Mi legkésőbb egy munkanapon belül felvesszük veled a kapcsolatot, illetve elküldjük számodra ajánlunkat! Fontos, hogy akkor tudjuk a legprecízebben elkészíteni számodra az ajánlatot, ha a legtöbb lényeges információt megosztod velünk a rendezvénnyel kapcsolatosan.

Név
Email
Telefonszám
Rendezvény dátuma
Rendezvény helyszíne
Szolgáltatás
Rendezvény leírása

Az alábbiakban szeretnénk segítséget nyújtani, hogy az egyes eszközök, szolgáltatások esetén milyen információkra van szükségünk ahhoz, hogy ajánlatot tudjunk adni.

Hangosítás, hangtechnika esetén: szükséges megadni a hangosítandó terület / terem nagyságát, kültéri, beltéri rendezvényről van-e szó, milyen produkciót (beszéd, ének, zene, hangszerek, stb) szükséges hangosítani, mekkora a vendéglétszám. 

Fénytechnika esetén: teremfényre vagy mozgófejes lámpákra, tárgy, emberek megvilágítására van-e szükség, koncert látványtechnikája esetén van-e ridere az együttesnek, ha igen, mi az.

Vetítéstechnika esetén: milyen fényviszonyok között szükséges a vetítés, mekkora felületre kell vetíteni, van-e szükség vászonra is, milyen adatot (film, prezentáció, stb) kell vetíteni. 

Led TV esetén: hány darab TV-re van szükség, mekkora TV-k szükségesek, az adat miről (laptop, pendrive, bejátszó, stb) kerül lejátszásra, több TV esetén ugyanaz a kép kerül lejátszásra a TV-ken, mekkora távolság lesz a TV között.

Színpadtechnika: hány négyzetméter színpad szükséges, milyen magas lábon szeretnék a színpadot, és hogy milyen jellegű (táncos, beszéd, koncert, stb) műsor lesz a színpadon.

Színpadfedés: mekkora színpadfedés szükséges, milyen felületre kell lerakni a színpadfedést (fű, beton, vagy egyéb), fix lábon álló vagy motoros színpadfedésre van-e szükség.

Karaoke és DJ műsor esetén: a vendéglétszám fontos szempont, illetve hogy mennyi ideig van szükség a műsorra. 

Kaszinó esetén: a helyszín és az időponton kívül más információra nincs szükség.

Szőnyeg esetén: a pontos méretek (hosszúság és szélesség) a legfontosabb információ, milyen felületre kerül a szőnyeg, illetve hogy lépcsőt szükséges-e szőnyegezni.

Kordonoszlop esetén: a darabszám vagy a lekordonozni kívánt terület hosszúsága, szélessége szükséges, illetve hogy milyen színű kordonkötélre van szükség.

A plexi DJ pult, pulpitus, paraván és egyéb rendezvényeszközök esetén a darabszámon kívül nagyon sok extra információra nincs szükség az árajánlat elkészítéséhez.