RENDEZVÉNYKIVITELEZÉS AZ ALAPOKTÓL

1. Ha fontos rendezvény sikere, ne bízza a véletlenre, kezdje velünk a szervezését. A műsorok kiválasztásától a rendezvényhelyszín megtervezéséig segítünk Önnek összeállítani a programot, a műsorok népszerűsége, illetve a vendégek elégedettségének szempontjából a lehető legjobb összeállítást, rendezvénye forgatókönyvének tekintetében.

 

2. Teljeskörű rendezvénykivitelezés esetén kihozzuk a pénzügyi keretéből a maximumot és még egy kicsit többet is! Rendezvény hangosítás, fénytechnika és műsor rendelés esetén választhat a nettó összérték 20%-áért ajándék szolgáltatást vagy technikai eszközöket. 

 

3. Megspóroljuk Önnek a felesleges kiadásokat rendezvényén!

Miért fizetné az üzemanyag költséget többször?

Saját tulajdonú eszközparkkal, műsorokkal és a logisztikához szükséges teherautókkal rendelkezünk, így megspóroljuk Önnek a szállítási költségek 50-70%-át. Ez egy budapesti rendezvény esetén 25-60000Ft között mozoghat, vidéki rendezvény esetén ki se merem számolni.

 

4. Megspóroljuk 20 év tapasztalatának megszerzési idejét!

Csapatunk 1998 óta foglalkozik technikai kivitelezéssel, műsorszolgáltatással, rendezvényszervezéssel a hazai piacon. Ez idő azalatt sok száz eseményen, több száz elégedett megrendelő választotta cégünk valamely szolgáltatását. Fontos megemlíteni, hogy ezen 20 év alatt folyamatosan növekedett és változott a választható termékek és szolgáltatások köre. 

Kiknek szeretnénk elsősorban segítséget nyújtani a rendezvény piacon?

  • azon cégeknek és azok marketingeseinek, HR-eseinek, akik nem feltétlenül veszik igénybe rendezvényszervező cég szolgáltatását, a rendezvényeiket "házon belül" rendelik meg (természetesen nem feltétlenül házon vagy irodán belül történő rendezvényekre gondolunk)
  • természetesen több rendezvényszervező cégnek is dolgozunk folyamatosan
  • több budapesti rendezvényhelyszín is van, akik elsősorban velünk bonyolítják le a rendezvényeiket, mert tudják, hogy ott nem lesz panasz az elvégzett munka után.