Fénytechnika bérlés

 

Rendezvények világítástechnikája és üzemeltetése egyedi igények alapján.

 

Legtöbbször a kiajánlott műsorokhoz a hangulat fokozása és a vizuális élmény növelése miatt elengedhetetlen a rendezvények fénytechnikája.

 

Erre a feladatra korszerű eszközparkunk kínál megoldást az egyszerű reflektoroktól, a party-diszkófényeken át a koncertvilágításig.

 

Új piaci résként már kulcsrakészen áll rendelkezésre egyedi Divatbemutatók látványának kivitelezése. 

 

Egy jól megvilágított Divatbemutatón a fotósok nem használnak VAKUT!

 

A Sajtósok többsége lusta a képek retusálására, ha viszont a megvilágítás jól van beállítva, egyáltalán nem, vagy csak minimális utómunkát igényelnek a képek. 

 

Fénytechnika megrendeléshez vagy ajánlatkéréshez hívd kollégánkat a 0670 450 6640 - es telefonszámon vagy töltsd ki az ajánlatkérő űrlapot.

 

koncert fénytechnika bérlés

Laser show rendelés

 

Professzionális ILDA vezérlésű LASER projektorokkal gondosan előkészített SHOW-t rendelhet, az animációk illeszkedhetnek a cég, vagy esemény mondanivalójához, feliratok, SMS-fal, ház kontúr rajzolás, és sugárjáték ami végig követi a rendezvény mozzanatait.

 

LASER SHOW renelhető akár 5-vagy több projektorral is, kültérre, beltérre egyaránt.

LASER ANIMÁCIÓ rendelésnél egyedi elképzeléseit is meg lehet valósítani, de számításba kell venni, hogy új formák, logók, alakzatok megrajzolása a vezérlő szoftverben több hetet is igénybe vehet bonyolultságtól függően.

 

Laser show megrendeléséhez vagy ajánlatkéréshez hívd kollégánkat a 0670 450 6640 - es telefonszámon vagy töltsd ki az ajánlatkérő űrlapot.

Laser padló bérlés

A LASER PADLÓ, egy olyan speciális fényeffect, ami a földön a cipő vonalában világít, ezzel kihangsúlyozva a cipőket. Mint vizuális effekt garantáltan felkelti a figyelmet kiállításon, tánctéren, divatbemutatón, rendezvények előterében.

 

Laserpadló megrendeléséhez vagy ajánlatkéréshez hívd kollégánkat a 0670 450 6640 - es telefonszámon vagy töltsd ki az ajánlatkérő űrlapot.

FÉNYTECHNIKA BÉRLÉS, VILÁGÍTÁS TECHNIKA, PRODUKCIÓK LÁTVÁNYTECHNIKAI KIVITELEZÉSE

Party világítástechnika bérlés

Bérelhető intelligens és hagyományos hangvezérelt diszkófény is, melyeket a partymusor.com képzett fénytechnikusai a rendezvény, vagy buli hangulatához illesztenek hangulatban és látványban egyaránt.

 

Korszerű LED technológiával szerelt nagy teljesítményű teremfényekkel bármely helység tetszőleges színre színezhető, akár különböző előre programozott színúszásokkal. 

 

Céges bulik fénytechnikájának megrendeléséhez vagy ajánlatkéréshez hívd kollégánkat a 0670 450 6640 - es telefonszámon vagy töltsd ki az ajánlatkérő űrlapot.

Koncert világítás és fénytechnika kivitelezés

 

Ha fontos hogy egy elődáson a résztvevő vendégek valódi koncert élményt kapjanak, elengedhetetlen a gondosan előkészített, megtervezett, biztonságosan és szakszerűen üzemeltetett  látványvilág. Sokszor a kevésbé népszerű produkciók is megélnek a megfelelő látvánnyal, hatalmas élményt nyújtva a közönségnek.

 

Koncert fénytechnikájának megrendeléséhez vagy ajánlatkéréshez hívd kollégánkat a 0670 450 6640 - es telefonszámon vagy töltsd ki az ajánlatkérő űrlapot.

Divatbemutató világosítása

 

A fénytechnika amellett, hogy hangulatot fokoz, hangulatosabbá tesz helyszíneket nagyon fontos olyan esetekben is, amikor az a legfőbb cél, hogy látható legyen mi történik a színpadon vagy kifutón, mint például egy divatbemutató esetén. 

 

Egy jól megvilágított Divatbemutatón a fotósok nem használnak VAKUT!

 

A Sajtósok többsége lusta a képek retusálására, ha viszont a megvilágítás jól van beállítva, egyáltalán nem, vagy csak minimális utómunkát igényelnek a képek. 

 

Divatbemutatókhoz is rengeteg kreatív ötletünk és elképzelésünk van, hogy még egyedibbé varázsoljuk az adott show-t. 

 

Divatbemutató fénytechnikájának megrendeléséhez vagy ajánlatkéréshez hívd kollégánkat a 0670 450 6640 - es telefonszámon vagy töltsd ki az ajánlatkérő űrlapot.