TV BÉRLÉS

Az igényes rendezvények, kiállítások kellékei a legújabb LED technológiát alkalmazó nagy kontraszt arányú megjelenítők.

 

Ha világos a terem a projektorokhoz képest sokkal jobban látható, élvezhetőbb egy helyi LED TV. Hátránya, hogy messzebről nem nagyon látni a kisebb betűkkel tervezett prezentációkat, így minél több annál jobb az élmény a vendég szempontjából. 

 

Az optimális képméretet illetően kiállításokra elég lehet a 42’ azaz 106cm képátlóval rendelkező LED TV, de sokszor tényleg kevés, de van, hogy presztízs kérdés, ha a konkurenciának “nagyobb van”. Így a megrendelői igényekhez alkalmazkodva már egyre kevesebb a 42’ -os TV bérlése, helyét egyre többször az 50’, 55’, 60’ -os képméretű LCD, LED, 3DLED, és Cinema Display-ek veszik át.

 

A megbízhatóságot és könnyű kezelhetőséget illetően az LG- nél tettük le a voksot, így ebből elérhető a legnagyobb raktárkészlet és választék. A házi olcsó verziókat el kell felejteni rendezvényen, nem erre vannak kitalálva. Persze ha az az igény más típusokat is bérelhet, néha rosszul mutat pl. egy SAMSUNG standon, sajtótájékoztatón, rendezvényen, ha nem a gyártó saját terméke  a kijelző, hanem egy konkurensé. Így elérhető több gyártó, SAMSUNG, LG, PANASONIC Commerical szériából való kijelzői.

 

A TV-k elérhető méreteiről és a led TV-k bérleti díjairól az alábbiakban tájékozódhatsz:

43' TV bérlés díja: nettó 10.000Ft-tól

Bővebb információkat a 43' led TV bérlésről itt találsz.

 

55' TV bérlés díja: nettó 25.000Ft-tól

55’ TV 8K Nanocell TV bérlés díja: 35.000Ft

Bővebb információkat a 55' led TV bérlésről itt találsz.

 

75' TV 4K UHD TV bérlés díja: 65.000Ft-tól

Bővebb információkat a 75' led TV bérlésről itt találsz.

 

86' TV bérlés díja: 95.000Ft-tól

Bővebb információkat a 86' led TV bérlésről itt találsz.

 

A fenti díjak tájékoztató jellegűek és kizárólag a TV bérleti díját tartalmazzák. Az aktuális elérhető készlettel kapcsolatosan minden esetben keressenek minket bizalommal. 

Led TV megrendeléséhez vagy ajánlatkéréshez hívd kollégánkat a 0630 268 0379 - es telefonszámon vagy töltsd ki az ajánlatkérő űrlapot.

BÉRELHETŐ LED TV, LCD TV BÉRLÉS, 3D TV BÉRLÉS

TV állvány, LED TV

bérelhető kiegészítők

A TV-ket alap kiszerelésben a gyári talppal lehet bérelni, de lehetőség van TV ÁLLVÁNY BÉRLÉS -re is.

 

Csak Professzionális TV állványokkal foglalkozunk, hiszen senkinek sem érdeke, hogy egy ilyen nagy értékű készülék eldőljön, leessen, összetörjön.

 

TV állvány megrendeléséhez vagy ajánlatkéréshez hívd kollégánkat a 0630 268 0379 - es telefonszámon vagy töltsd ki az ajánlatkérő űrlapot.

A TV-ket lehetőség van a fénytechnikában használt traverzekre rögzíteni, riggelni (akasztani), főleg ha több képernyő alkot egy megjelenítendő képet.

 

Panoráma kép megjelenítésére a legalkalmasabb, ha több teljesen megegyező megjelenítőt használunk, jelen pillanatban 16 képernyő egyidejű megjelenítése megvalósítható. 

 

Szükség esetén profi fotósunk létrehozza a tetszőleges felbontású képet, amivel a panoráma kép maximális felbontása értelmet nyer, videóban 4K- UHD a legnagyobb felbontás amiben dolgozni tudunk.