Egyedileg gyártott, exkluzív megjelenésű kaszinó asztalainkat csak igényes ügyfeleknek ajánljuk. Asztalainkat kizárólag kruppiék (osztók) közreműködésével adjuk bérbe ügyfeleink számára. Az osztók alapvetően 6 órás játékidőt vállalnak, így a rendezvény tervezéskor érdemes erre figyelemmel lenni. Természetesen van mód hosszabb játékidő megoldására is, ez általában 2 fő osztóval történik, akik felváltva vagy egymás után játszanak a vendégekkel.

Rulett asztal bérlés

Egyedi, bézs színű, kaszinó minőségű rulett asztal bérelhető rendezvényekre kruppié (osztó) igénybevételével.

A rulett a rendezvény kaszinó egyik legfelkapottabb játéka, lévén látványos, könnyű szabályait gyorsan be tudják fogadni a vendégek, gyors ki-és beszállás lehetséges, izgalmas. 

 

Rulett asztal megrendeléséhez vagy ajánlatkéréshez hívd kollégánkat a 0630 268 0379 - es telefonszámon vagy töltsd ki az ajánlatkérő űrlapot.

 

Rulettasztal bérlés rendezvényre

RENDEZVÉNYKASZINÓ BÉRLÉS

RULETTASZTAL, PÓKERASZTAL, BLACK JACK ASZTAL BÉRLÉS RENDEZVÉNYRE

Póker asztal bérlés

Egyedi, bézs színű, kaszinó minőségű pókerasztal bérelhető rendezvényre szakképzett kruppié igénybevételével.

A póker egy népszerű kártyajáték, azoknak ajánljuk, akik egyébként is ismerik a szabályait. Kifejezetten nagyobb rendezvényekre ajánljuk, ahol nem gond, ha 8-10 embert akár órákra is kivon a "forgalomból" a póker szenvedély.   

 

Póker asztal megrendeléséhez vagy ajánlatkéréshez hívd kollégánkat a 0630 268 0379 - es telefonszámon vagy töltsd ki az ajánlatkérő űrlapot.

 

Black Jack asztal bérlés

Egyedi, bézs színű, kaszinó minőségű black jack asztal bérelhető rendezvényekre szakképzett kruppié igénybevételével.

A Black Jack egy pörgős, könnyű szabályokkal játszható játék, amelyet akár kisebbek szórakoztatására is ajánlunk (pl családi nap alkalmával). 

Nagyobb rendezvényekre kiegészítő játékként szoktuk ajánlani. 

 

Black Jack asztal megrendeléséhez vagy ajánlatkéréshez hívd kollégánkat a 0630 268 0379 - es telefonszámon vagy töltsd ki az ajánlatkérő űrlapot.

Black jack asztal bérlés
Rulett bérlés

Fontos megjegyezni, hogy a kaszinó asztalainkon kizárólag demó kaszinó játék elérhető! A játék maximum "tétje" tárgyi nyeremények, reprezentációs ajándékok lehetnek! Pénzben történő játék még magán rendezvények esetén sem engedélyezett!