SZŐNYEG BÉRLÉS, VÖRÖS SZŐNYEG BÉRLÉS, KORDONOSZLOP BÉRLÉS

Szőnyeg bérlés rendezvényre

 

Két féle típust lehet bérelni, az egyik a kiállításokon is használt szőnyeg, a másik egy elegánsabb kivitelű, de hasonló anyagú futószőnyeg.

 

A maximális szélesség egy darabban 4m, hosszban 50m, tökéletesen egymáshoz illeszthetőek, így csarnokok szőnyeg burkolása is megoldható.

 

Pár éve még elsősorban a piros (vörös) bevonuló szőnyeg volt a felkapott a rendezvényeken, de ma már egyre népszerűbb a cég saját színeihez, logójához passzoló bevonuló szőnyeg egy-egy rendezvényen, ezzel is erősítve a megrendelő cég márkáját.

 

A színválasztékot illetően mindkét esetben több, mint 20 féle színből lehet válogatni.

 

Szőnyeg megrendeléséhez vagy ajánlatkéréshez hívd kollégánkat a 0630 268 0379 - es telefonszámon vagy töltsd ki az ajánlatkérő űrlapot.

vörös szőnyeg bérlés

Kordonoszlop bérlés

 

Gyakori igény a vörös szőnyeg mellé a kordon is.

Kordonjaink tökéletes esztétikai állapotban kerülnek kiszállításra, nagy gondot fordítva az esemény elegáns megjelenésére.

Egyedi színű kordonkötél is bérelhető a nem vörös bevonuló szőnyeg mellé. A kordonkötelek rendelhetőek bármilyen a szőnyeghez vagy cég logóhoz passzoló színben. 

 

Kordonoszlop megrendeléséhez vagy ajánlatkéréshez hívd kollégánkat a 0630 268 0379 - es telefonszámon vagy töltsd ki az ajánlatkérő űrlapot.

bolt megnyitó szőnyeg bérlés
szőnyeg bérlés bolti promóció

Standard szőnyeg színválaszték

A standard szőnyeg 3-4mm vastagságú, anyagában hosszanti csíkozású. Kiállítások, standok építéséhez, lépcsők szőnyegburkolásához, bevonuló szőnyegként ajánljuk.

Prémium szőnyeg színválaszték

A prémium szőnyeg 5-6mm vastagságú, anyagában homogén felületű. Kiállításokhoz, promóciókhoz, bolt megnyitásokhoz, bevonuló szőnyegként ajánljuk.