RENDEZVÉNY ESZKÖZ BÉRLÉS

PLEXI PULPITUS, PLEXI DJ PULT, KÖNYÖKLŐ, TÁBLAASZTAL BÉRLÉS

Az elmúlt évek rendezvénykivitelezései során rengeteg olyan újításra, eszköz beszerzésre került sor a cégünk életében, amelyek bérbeadását azóta önálló tevékénységként is űzzük. Az eszközök beszerzése, legyártása során a minőség, nem a mennyiség volt a fő szempont. Ezek az eszközök jellemzően kis tételben bérelhetőek cégünktől, viszont kifogástalan minőségben. Promóciók, kiállítások, üzlet megnyitókra ajánljuk őket elsősorban.

 

Plexi pulpitus bérlés

Béreljen egyedi, exkluzív megjelenésű szószéket rendezvénye lebonyolításához.

A plexi pulpitus eleje logozható.

A legtöbb plexi pulpitusra nem lehet ragasztani, mert a ragasztó károsítja, megmarja a plexi felületét. Erre kínálunk megoldást egy cserélhető logó tartóval, amely szintén plexi, de kisebb felület, így nem az egész felületet teszi tönkre a ragasztó, hanem csak a logótartót. 

 

Plexi pulpitus megrendeléséhez vagy ajánlatkéréshez hívd kollégánkat a 0630 268 0379 - es telefonszámon vagy töltsd ki az ajánlatkérő űrlapot.

 

Világító Plexi DJ pult, plexi pult bérlés

Béreljen egyedi, exkluzív minőségű plexi asztalt. 

Dobja fel rendezvényét egyedi, világító DJ pulttal ahelyett, hogy egy konténeren vagy asztalterítőn lógnának le a kábelek a DJ pultról.

Mérete 2m x 1m. Így kiállításokra, bemutatókra is tökéletesen használható.

DJ pult előzetes egyeztetés után logozható. 

 

Plexi DJ put asztal megrendeléséhez vagy ajánlatkéréshez hívd kollégánkat a 0630 268 0379 - es telefonszámon vagy töltsd ki az ajánlatkérő űrlapot.

plexi dj pult bérlés

Könyöklő, táblaasztal bérlés

Fekete színű spandex huzattal készült könyöklők és táblaasztalok bérelhetőek exkluzív bemutatókra, promóciókra, üzletmegnyitókra. 

Kis darabszámban, elsősorban más termékek együttes bérbeadása során foglalkozunk ezzel a rendezvényeszközzel. 

 

Könyöklő vagy táblaasztal asztal megrendeléséhez vagy ajánlatkéréshez hívd kollégánkat a 0630 268 0379 - es telefonszámon vagy töltsd ki az ajánlatkérő űrlapot.