SZÍNPAD, DOBOGÓ BÉRLÉS, BÉRELHETŐ MOBIL SZÍNPAD, DOBOGÓ

SZÍNPAD FEDÉS BÉRLÉS

MOBIL SZÍNPAD BÉRLÉS

 

Állítható magasságú mobil színpad rendszerek 4-200nm felületig. A színpad magassága 20cm-150cm között választható a rendezvény jellegétől függően.

 

Egy színpad elem 2m x 1m alapterületű, 43kg alap tömegű és 750kg/nm terhelhetőségű, tehát egy 2t-ás autóval biztonságosan ráhajtható, így rámpa vagy autó emelvény is építhető belőle (CARSTYLING TUNING SHOW)

 

Beltéri rendezvényeken a felülete balett padlóval (grabóval) vagy szőnyeggel burkolható. A balettpadló főként divatbemutatóknál, táncos bemutatóknál, fellépéseknél ajánlott vagy elvárt.  

 

Mobil színpad megrendeléséhez vagy ajánlatkéréshez hívd kollégánkat a 0670 450 6640 - es telefonszámon vagy töltsd ki az ajánlatkérő űrlapot.

SZÍNPADFEDÉS BÉRLÉS

 

Rendelkezésre álló LITEC, PROLYTE, MILOS, TOMCAT állványokból tetszőleges méretű és terhelhetőségű traverzek, emelvények, hidak, tetők és fedések építhetők. 
Legtöbbször fénytartó híd, színpad fedés és takarást tartó szerkezet épül belőle.

 

Színpadfedés megrendeléséhez vagy ajánlatkéréshez hívd kollégánkat a 0670 450 6640 - es telefonszámon vagy töltsd ki az ajánlatkérő űrlapot.

Mindegyik rendszer minősített, rendelkezik hatósági mutatványos vizsgával. Csak a gyári értékeknek megfelelően lehet terhelni. Egyedi építmények esetén kérje munkatársunk ajánlatát a megvalósíthatóságról a 0670 450 6640 -es telefonszámon.